Κανόνες του Φόρουμ

Πήγαινε κάτω

Κανόνες του Φόρουμ

Δημοσίευση από G-Sonic Την / Το 20/9/2017, 15:30


Οι ακόλουθοι κανόνες υπάρχουν για να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στο φόρουμ. Η εγγραφή και η συμμετοχή σας στο παρόν φόρουμ σημαίνει την πλήρη αποδοχή των Κανόνων λειτουργίας.Γενικοί κανόνες για τα μηνύματα:

 • Τα μηνύματα θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greeklish.
 • Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του.
 • Τα μηνύματά θα πρέπει να δημοσιεύονται σε forum, του οποίου η θεματολογία (τίτλος - περιγραφή) σχετίζεται με το περιεχόμενο των μηνυμάτων.
 • Αν διαπιστώσετε ότι ένα θέμα βρίσκεται σε λανθασμένη κατηγορία, ειδοποιήστε έναν εκ των συντονιστών προκειμένου να μετακινήσει το θέμα στην σωστή κατηγορία.
 • Μην κάνετε συμπληρωματικό μήνυμα για να αλλάξετε κάποια λεπτομέρεια αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Επεξεργασία για να διορθώσετε τα μήνυμά σας.
 • Όταν απαντάμε σε ένα μήνυμα δεν κάνουμε παράθεση σε ολόκληρο το προηγούμενο μήνυμα, παρά μόνο στο σημείο στο οποίο αναφερόμαστε. Επίσης δεν κάνουμε παράθεση του αμέσως προηγούμενου μηνύματος, εφόσον απαντάμε σε αυτό.
 • Απαγορεύεται η καταχώρηση ολόκληρων άρθρων ελληνικών ή ξένων σελίδων. Επιτρέπονται μόνο αποσπάσματα των άρθρων, τα οποία θα πρέπει συνοδεύονται υποχρεωτικά από κάποια ερώτηση ή δικό σας σχόλιο. Θα πρέπει πάντοτε να γράφετε και την πηγή του συγκεκριμένου άρθρου παραθέτοντας το link προς την πηγή.
 • Δεν επιτρέπεται η παράθεση εικόνων, φωτογραφιών, άρθρων κλπ από sites που χρειάζονται εγγραφή για να έχει κάποιος πρόσβαση σε αυτά. Χρησιμοποιούμε μόνο ιστοσελίδες (sites) ελεύθερης πρόσβασης.
 • Το forum σας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνείτε με τα άλλα μέλη μέσω προσωπικού μηνύματος (ΠΜ), οπότε θέματα που αφορούν δυο άτομα είναι προτιμότερο να γίνονται μέσω πμ.
 • Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Κράτους.
Κάθε χρήστης μπορεί προαιρετικά να προσθέτει την «υπογραφή» μέσω του προφίλ, η οποία θα δημοσιεύεται σε κάθε μήνυμα του, με τις εξής προϋποθέσεις:

 • Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα ως υπογραφή σας, με την προϋπόθεση ότι θα έχει ένα εύλογο μέγεθος και δεν θα πιάνει π.χ. τη μισή σελίδα, ώστε το φόρουμ να είναι ευανάγνωστο σε όλους.
 • Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν συνδέσμους (links) προς την προσωπική ή την αγαπημένη σας δικτυακή τοποθεσία (site).
 • Απαγορεύεται η διαφήμιση εμπορικών και μη προϊόντων και υπηρεσιών, με την τοποθέτηση links ή banners. Το ίδιο ισχύει και για τις δημοσιεύσεις σας στο φόρουμ. Απαγορεύεται επίσης να έχετε τροποποιημένα εταιρικά ονόματα και λογότυπα.
 • Οι υπογραφές που δεν τηρούν τα παραπάνω θα αφαιρούνται από τους διαχειριστές.
Απαγορεύεται αυστηρά και τυχόν παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται το κλείδωμα ή/και τη διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο forum για τον συγκεκριμένο χρήστη (ban):
 • Οποιοδήποτε μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (crack, serial, key generator) καθώς και συνδέσμους (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο.
 • H υποβολή μηνυμάτων ή θεμάτων που σαν στόχο έχουν να δημιουργήσουν έριδες, αντιδικίες, καυγάδες ή άσχημο κλίμα στην ζωή του forum (trolling).
 • Απαγορεύεται να βρίζουμε ή να χρησιμοποιούμε λέξεις και φράσεις που προσβάλουν τα άλλα μέλη.
 • Διαφημίσεις οποιουδήποτε είδους χωρίς την έγγραφη συναίνεση του διαχειριστή. Επίσης απαγορεύεται το spamming (αποστολή ανεπιθύμητου ή διαφημιστικού μηνύματος) είτε δημόσια, είτε με προσωπικά μηνύματα.
 • Μηνύματα, αγγελίες ή προσφορές για διάθεση απαγορευμένων από την ισχύουσα νομοθεσία αγαθών (περιλαμβάνονται αγγελίες για προϊόντα που θίγουν τους νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας όπως ταινίες σε DiVX, DVD-R, VCD και ηχογραφημένες εκτελέσεις μουσικών έργων σε ψηφιακά αρχεία mp3, wma, wav κλπ.).
Η παραβίαση των όρων εγγραφής θα συνεπάγεται τα ακόλουθα:Ο παραβάτης θα ειδοποιείται είτε με μήνυμα είτε με προσωπικό μήνυμα από κάποιον συντονιστή. Σε περίπτωση σοβαρής (κατά την κρίση του διαχειριστή) παραβίασης, θα ενεργοποιείται η απαγόρευση πρόσβασης στο forum (ban)Δήλωση Περιορισμού Ευθύνης

 • Το παρόν φόρουμ διατηρεί χώρο συνομιλιών στο Internet σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που αυτό αναφέρθηκαν παραπάνω. Οι επισκέπτες / χρήστες των σχετικών υπηρεσιών οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες ή ανήθικες διατυπώσεις.
 • Το παρόν φόρουμ σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες σε αυτούς τους χώρους προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις.
 • Τα μηνύματα, προσωπικά ή δημόσια, που δημοσιεύονται στο φόρουμ από τους χρήστες / μέλη, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του συγγραφέα τους, της οποίας όμως δημοσιευμένη υπόσταση παραχωρεί στο παρόν φόρουμ και δεν μπορεί να αποσύρει σε ουδεμία περίπτωση.
 • Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται από τον λογαριασμό τους (user account), συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου που μεταδίδουν μέσω του παρόντος φόρουμ.
 • Το παρόν φόρουμ και ο ιδιοκτήτης του δεν φέρει καμία ευθύνη για τις θέσεις φυσικών ή νομικών προσώπων ή για οποιαδήποτε παρεξήγηση ή απώλειες, άμεσες, έμμεσες, ειδικές, επακόλουθες ή άλλες, ή βλάβες οποιουδήποτε τύπου από την πλευρά των χρηστών/επισκεπτών.
 • Το παρόν φόρουμ και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε μηνύματα μελών & για ενέργειες που θα είναι αποτέλεσμα μηνυμάτων ή και συμβουλών που παρέχονται από μηνύματα μελών στο forum του.
  Το παρόν φόρουμ και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο άλλων sites των οποίων το περιεχόμενο δεν μπορεί να ελεγχθεί, καθώς & καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού.
 • Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην υπάρξουν τέτοια μηνύματα. Σε περίπτωση όμως δημοσίευσης τέτοιων μηνυμάτων, αν είστε ο κάτοχος των δικαιωμάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να αποσυρθούν άμεσα!
Η εγγραφή σε αυτό το forum είναι δωρεάν!
Εφόσον συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους, παρέχετε την διαβεβαίωση ότι κατά την εγγραφή σας δεν θα δημοσιεύσετε κανένα μήνυμα που να είναι ανήθικο, χυδαίο, σεξουαλικού περιεχομένου, ρατσιστικό, απειλητικό, προσβλητικό ή που να παραβιάζει τον νόμο.avatar
G-Sonic
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 104
Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2017

http://cinefreaks.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης